CÉGTÖRTÉNET
A Konfrit családi vállalkozásként 2009-ben alakult vendéglátó ipari fő tevékenységgel. Magyarországon meg- határozó szerepet tölt be a vendéglátásban, több száz fős konferenciák, és nagy céges rendezvények lebonyolítója.
BAUMGARTNER BALÁZS hideg-meleg konyhás mesterszakács. Balázs szakmai munkája és folya- matos fejlesztéseknek köszönhetően jött létre, a Konfrit brand névre nevezett, a legkorszerűbb ipari elvárásoknak, és annak megfelelően kialakí- tott készre sütött húsüzemünk. A cél az volt hogy szakképzett munkaerő hiányában, tökéletes minő- ségű húsokat készítsünk ipari technológiával, melynek tálalása és felszolgálása a legegysze- rűbb legyen. Az ízvilág mindig ugyanolyan legyen, a vendég ne érezzen változást.
BAUMGARTNER PÉTER kereskedelmi és marketing szakember, az értékesítésért és a marketing anyagokért felel. A partnerek munkájának segítése, akár a termékek bemutatása recepturával, felhasználási javaslattal, marketing szóróanyagokkal.
Napjainkban a Bellagio Ristorante Kft, a készre sütött húsok gyártója és forgalmazója, melyet KONFRIT márkanéven értékesít a piacon. Komoly fejlesztés és előkészítés munkája a termékünk. Cégünk a családi kötődésre és megbízhatóságra alapul. Cégünkben aktívan dolgozó tulajdonosok a fő pillérek.
A Baumgartner testvérek szakmai munkájának és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jött létre a Konfrit brand névre nevezett, a legkorszerűbb ipari elvárásoknak, és annak megfelelően kialakí- tott készre sütött húsüzemünk. A cél az volt, hogy szakképzett munkaerő hiányában, tökéletes minő- ségű húsokat készítsünk ipari technológiával, melynek tálalása és felszolgálása a legegysze- rűbb legyen. Az ízvilág mindig ugyanolyan legyen, a vendég ne érezzen változást.
Cégünk teljes tevékenysége során a legszigorúbb higiéniás eljárás és a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint dolgozik. Bevezettük a HACCP mellett az FFSC 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert. Napjainkban a Konfrit Kft. gyártó és forgalmazó egyaránt, aki az egyik legkorszerűbb készre sütött húst készíti a piacon. Komoly fejlesztés és előkészítés munkája a termékünk. Húsipari gépgyártó partnereink: a legnagyobb gyártók Európában Rühle, Kerres, Webomatic, Still.
A gyártáshoz szükséges alapanyagokat (húsokat) a legjobb magyarországi és európai gyártóktól szerezzük be.
Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy a modern étkezési szokásoknak megfelelje- nek. Gondosan ügyelünk a felhasznált fűsze- rek, pácanyagok minőségére, nyomon követé- sére, és allergén mentességére.
TERMÉKEINK




ÍZVILÁGOK
Kétféle íz került fejlesztésre: paprikás, ami pirosabb , illetve a fokhagymás sült fehérebb a sütéskor. E két féle ízesítés teszi lehetővé, hogy minél szélesebb körben, változatosan lehessen elkészíteni az étele- ket. A paprikás felhasználását a paradicsomos, magyaros, piros ragus szaftos, míg a fokhagymá-sat a tejszínes, gyümölcsös éte- lek elkészítéséhez ajánljuk.
KÉSZRE SÜTÖTT, CSAK MELEGÍTENI KELL!
BEMUTATKOZÁS
BAUMGARTNER BALÁZS hideg-meleg konyhás mesterszakács. Balázs szakmai munkája és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jött létre, a Konfrit brand névre nevezett, a legkorszerűbb ipari elvárásoknak, és annak megfelelően kialakított készre sütött húsüzemünk. A cél az volt hogy szakképzett munkaerő hiányában, tökéletes minőségű húsokat készítsünk ipari technológiával, melynek tálalása és felszolgálása a legegyszerűbb legyen. Az ízvilág mindig ugyanolyan legyen, a vendég ne érezzen változást.
BAUMGARTNER PÉTER kereskedelmi és marketing szakember, az értékesítésért és a marketing anyagokért felel. A partnerek munkájának segítése, akár a termékek bemutatása recepturával, felhasználási javaslattal, marketing szóróanyagokkal.
Napjainkban a Bellagio Ristorante Kft, a készre sütött húsok gyártója és forgalmazója, melyet KONFRIT márkanéven értékesít a piacon. Komoly fejlesztés és előkészítés munkája a termékünk. Cégünk a családi kötődésre és megbízhatóságra alapul. Cégünkben aktívan dolgozó tulajdonosok a fő pillérek.
A Baumgartner testvérek szakmai munkájának és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jött létre a Konfrit brand névre nevezett, a legkorszerűbb ipari elvárásoknak, és annak megfelelően kialakí- tott készre sütött húsüzemünk. A cél az volt, hogy szakképzett munkaerő hiányában, tökéletes minő- ségű húsokat készítsünk ipari technológiával, melynek tálalása és felszolgálása a legegysze- rűbb legyen. Az ízvilág mindig ugyanolyan legyen, a vendég ne érezzen változást.
Cégünk teljes tevékenysége során a legszigorúbb higiéniás eljárás és a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint dolgozik. Bevezettük a HACCP mellett az FFSC 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert. Napjaink- ban a Bellagio Ristorante Kft, gyártó és forgalmazó egyaránt, aki az egyik legkorszerűbb készre sütött húst készíti a piacon. Komoly fejlesztés és elő- készítés munkája a termékünk. Húsipari gépgyártó partnereink: a legnagyobb gyártók Európában Rühle, Kerres, Webomatic, Still.
A gyártáshoz szükséges alapanyagokat (húsokat) a legjobb magyarországi és európai gyártóktól szerezzük be. Fűszergyártó partnerünk az M Profood Zrt., mely Magyarország egyik legnagyobb fűszergyártó cége, Európában is előkelő helyet foglal el, minőségi gyártási technológiájával, és precíz beszerzésével.
Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy a modern étkezési szokásoknak megfelelje- nek. Gondosan ügyelünk a felhasznált fűsze- rek, pácanyagok minőségére, nyomon követé- sére, és allergén mentességére.
TERMÉKEINK




ÍZVILÁGOK
Kétféle íz került fejlesztésre: paprikás, ami pirosabb , illetve a fokhagymás sült fehérebb a sütéskor. E két féle ízesítés teszi lehetővé, hogy minél szélesebb körben, változatosan lehessen elkészíteni az étele- ket. A paprikás felhasználását a paradicsomos, magyaros, piros ragus szaftos, míg a fokhagymá-sat a tejszínes, gyümölcsös éte- lek elkészítéséhez ajánljuk.